Om Sparenergikroner.dk - Forhandler af varmepumper, solceller og energibesparende produkter
Hverdage 9:00 - 16:00

Ring 71 99 92 94


Om Sparenergikroner.dk

Varmepumper, klimaanlæg og energibesparende produkter

Sparenergikroner.dk er en del af MS Energi som er specialiseret i grønne energi og klima løsninger med fokus på varmepumper og klimaanlæg.
Her får du seriøs og kompetent vejledning til at kunne foretage det rigtige valg af din nye varmekilde. Du vil altid få anbefalet den bedste løsning, valgt ud fra dine ønsker, økonomi og behov – Det sikrer dig en optimal løsning med kortest mulige tilbagebetalingstid.

Sparenergikroner.dk har ingen dyre butikslokaler eller showrooms. I stedet får du skarpe online priser på produkter af højeste kvalitet, kompetent faglig vejledning og gode garantier. Sparenergikroner.dk tilbyder også fleksibel levering samt service og montering i hele Danmark.


I webshoppen finder du bl.a. et bredt udvalg af førende varmepumpe modeller, energibesparende radiator termostater og luftsolfangere samt tilbehør til varmepumper online. Sparenergikroner.dk forhandler udelukkende anerkendte mærker og kvalitets produkter som er gennemtestet og tilpasset det nordiske klima. Det betyder stor driftsikkerhed, store besparelser og næsten ingen reklamationer.


Spar penge og energi – skær op til 60 % af energiregningen

Sparenergikroner.dk hjælper private og virksomheder til at spare energi og penge i hverdagen. Her får du fagligt god og uvildig energivejledning til private og mindre erhverv.

Mange af kunderne skærer 60% af varmeregningen – en energioptimering af bolig eller virksomhed tjener sig ofte ind på få år.

Vi tilbyder:

                                                                                                                                            


                    PriceRunner | Partner