Blødgøringsanlæg - få blødere vand uden besværlig rengøring │ Kontakt SparEnergiKroner i dag ✅
Hverdage 9:00 - 16:00

Ring 71 99 92 94


BWT Blødgøringsanlæg

BWT Blødgøringsanlæg

Nemmere hverdag med blødgøringsanlæg

I Danmark er niveauet af kalk og magnesium i vandet forholdsvist højt, hvilket man betegner ”hårdt vand.” Hvis kalkniveauet i vandet er for højt, kan det betyde, at dit tøj får et gråt skær eller bliver stift, ligesom det kan give kalkskjolder på dine glas og service i køkkenet. Mange oplever dog særligt det hårde vand i brusebadet, hvor brusehovedet nemt kalker til og derfor fungerer på et minimalt vandtryk. Kalk og hårdt vand er altså ret irriterende. Det påvirker dine hvidevarer og bruseslanges funktionalitet, skader dit tøj, hud og hår – og så ser det ikke godt ud på krystalglassene, når du inviterer til middag. Med et blødgøringsanlæg er det dog muligt at komme kalkproblemet til livs. Et blødgøringsanlæg afkalker dit vand og sikrer dig, at du kan få blødere vand, så både dit tøj og brusebadet kan føles mere behageligt.


Kontakt os

Hvis du er blevet nysgerrig på produktet eller ønsker at investere i et blødgøringsanlæg, kan du med fordel kontakte os. Du kan også læse mere om blødgøringsanlæg under vores produkter. Vi svarer på alle dine spørgsmål, rådgiver dig om produkter og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud tilpasset dine specifikke behov.


Sammenlign produkt (0)


BWT AQA Basic

BWT AQA Basic

BWT AQA Basic blødgøringsanlæg - Simplex. BWT blødgørin..

9.785,00 DKK Eksl. Moms: 7.828,00 DKK

BWT AQA Life

BWT AQA Life

BWT AQA Life blødgøringsanlæg - Duplex. BWT blødgørings..

15.980,00 DKK Eksl. Moms: 12.784,00 DKK

Viser 1 til 2 af 2 (1 Sider)

Effektivt og komfortabelt

Et blødgøringsanlæg, der også kaldes et ionbytningsanlæg, monteres ved din vandmåler, ofte i dit bryggers, hvorfra vandet fordeles ud i huset. Anlægget fjerner kalken i vandet ved hjælp af en ionbyttemasse, hvorefter kalken fra vandet sorteres fra og skylles ud i afløbet. Blødgøringsanlægget skal påfyldes med salt efter behov. Saltmængden vurderes efter, hvor hårdt vandet allerede er, og hvilke ønsker du har til vandets hårdhed. Blødgøringsanlægget er ikke alene smart, fordi det afkalker vandet, men også fordi det kan bidrage til energibesparelse. Hvis et varmelegeme er tilgroet af kalk, kan det påvirke overførslen af varmen til vandet. Et blødgøringsanlæg kan forebygge dette, så varmen bedre overføres til vandet og dermed reducerer den mængde energi, der skal bruges til at opvarme vandet. Med et blødgøringsanlæg får du således en effektiv og energibesparende løsning, der samtidig gør hverdagen i hjemmet mere komfortabel, da du undgår tilkalkede rørsystemer og klinker, grå skjorter og hvide skjolder på dine glas.


Nemt at rengøre

Hvis du kender til problemer med kalk og hårdt vand, ved du sikkert også, hvor svært det kan være at holde produkter rene, hvis de er meget i kontakt med vand. Armaturer og håndvaske er ofte særligt udsatte for kalk, hvilket nemt spottes, særligt badeværelset, hvor klinker og fliser får et gråt eller hvidligt skær fra det kalkholdige vand. Kalkaflejringerne kan nemt hobe sig op i badeværelset eller køkkenet, hvilket betyder, at man bruger en masse tid på at skrubbe og skure for at få bugt med kalken. Hvis du investerer i et blødgøringsanlæg, behøver du ikke længere bekymre dig om skurebørster og kalkspray, da du nemt kan tørre dine armaturer af med en klud, når de trænger til en rengøring.


Find dit blødgøringsanlæg hos Sparenergikroner

På vores side finder du gode blødgøringsanlæg fra bl.a. BTW, som er ideelle til formålet. Disse anlæg, der er meget nemme at vedligeholde, er typisk kompakte og kan derfor ofte installeres i et skab. Hvis du har spørgsmål til et af vores produkter eller ønsker at vide mere om funktioner, saltdoseringer m.m., er du meget velkommen til at kontakte os. Har du fundet et anlæg hos os, som du ønsker at købe, hjælper vi gerne med installationen af det. Det eneste, det kræver af dig, er, at der er gjort plads til anlægget forud for installationen. Har du allerede købt et blødgøringsanlæg og har brug for hjælp til vedligeholdelse, er vi også her behjælpelige med rådgivning og faglig hjælp.


Gode løsninger til fornuftige priser

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit produkt og funktionen af det, når du kommer hjem med det. Derfor prioriterer vi grundig rådgivning og vejledning forud for købet, ligesom vi også er tilgængelige efter installationen, hvis du har spørgsmål eller lignende. Vi udarbejder holdbare løsninger til fornuftige priser – og vi skræddersyer vores løsninger, så de passer lige præcis til dit behov og den bolig, du bor i.


                    PriceRunner | Partner