Aircondition og Klimaanlæg │ Kvalitet til lave priser hos SparEnergiKroner✅
Hverdage 9:00 - 16:00

Ring 71 99 92 94


AIRCONDITION

Aircondition appellerer til dig, der særligt i sommerperioderne har et øget behov for køligere rum og omgivelser. Køleanlæg skaber et bedre indemiljø, bidrager til bedre søvn – og sikrer en behagelig temperatur gennem hele sommerperioden. Du kan derfor med fordel installere køleanlæg i både boligen, feriehuset, kolonihaven og på kontoret, hvis du vil være sikker på at have en stabil temperatur, uanset hvor du befinder dig.

Kontakt os

Du kan læse mere om vores forskellige aircondition- og køleanlæg længere nede på siden.
Hvis du ønsker at investere i et anlæg eller har brug for råd eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på ☎ 71 99 92 94 eller via vores kontaktformuler


Sammenlign produkt (0)


TILBUD

TILBUD

LG New Nordic Prestige 9

LG New Nordic Prestige 9

LG New Nordic Prestige 9 Varmepumpe Luft..

10.740,00 DKK Eksl. Moms: 8.592,00 DKK

Panasonic CZ25TKE

Panasonic CZ25TKE

Panasonic varmepumpe - Luft/luft - CZ25TKE - Energiklasse A+..

8.618,75 DKK Eksl. Moms: 6.895,00 DKK

Nyhed

Nyhed

Panasonic Z35UFE gulvmodel

Panasonic Z35UFE gulvmodel

Panasonic varmepumpe - Luft/luft - Z35UFE - Gulvmodel- Energ..

18.125,00 DKK Eksl. Moms: 14.500,00 DKK

LG Nordic Prestige 12

LG Nordic Prestige 12

LG New Nordic Prestige 12 Varmepumpe Luft/luft - Energimærke..

14.875,00 DKK Eksl. Moms: 11.900,00 DKK

TILBUD

TILBUD

Panasonic NZ25TKE

Panasonic NZ25TKE

Panasonic varmepumpe - Luft/luft - NZ25TKE - Energiklasse A+..

10.500,00 DKK Eksl. Moms: 8.400,00 DKK

Panasonic NZ35TKE

Panasonic NZ35TKE

Panasonic varmepumpe - Luft/luft - NZ35TKE - Energiklasse ..

13.000,00 DKK Eksl. Moms: 10.400,00 DKK

Viser 1 til 6 af 6 (1 Sider)

Ideel til både privatbrug og i virksomheder

Køleanlæg er ikke kun ideelle i privaten, men kan også med fordel monteres i eks. kontorvirksomheder med meget elektronisk udstyr. Serverrum, IT-rum og tavlerum har ofte en stor varmeudvikling, og derfor er det væsentligt, at det holdes køligt, da det ellers kan påvirke funktionen af udstyret.

Et aircondition- eller klimaanlæg kan være med til at sikre, at udstyret fungerer optimalt. Det betyder, at du ved at installere et klimaanlæg kan undgå, at firmaets udstyr tager skade eller i værste fald brænder sammen på de varme sommerdage. Det er dog ikke blot IT-udstyret i virksomheden, der har godt af et køligt klima – høje temperaturer og fugtig luft kan også påvirke de ansatte, og derfor er det også her en god idé at sikre, at lokalerne holdes kølige og behagelige, så arbejdsmiljøet forbliver optimalt.

Det er vigtigt at kunne regulere køleanlægget, så temperaturen stilles efter behov, uanset om det gælder nedkøling af IT-udstyr eller temperering af luft i kontorer eller privatboliger. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning angående regulering af temperaturer, bistår vi gerne med vejledning, så du kan få installeret dit anlæg mest optimalt.


Se vores kvalitetsudvalg

Hos Sparenergikroner forhandler og installerer vi gennemtestede klimaanlæg fra Panasonic, Mitsubishi, LG m.fl. Disse er alle gode producenter, der udbyder produkter, som kan sikre dig den højeste kvalitet på markedet.

Hvis du investerer i et klimaanlæg fra Sparenergikroner, vil alle materialer til installationen være inkluderet i prisen. Vi sikrer dig en fast pris, hvor alt er inklusive – også monteringstiden.

Det er helt centralt for os, at vores kunder er tilfredse med både produkt, montering, service og pris. Hos os finder du ingen skjulte gebyrer eller overtidsbetaling – prisen er den samme, om det tager to eller seks timer.


                    PriceRunner | Partner