Luft-vand varmepumper ✅ Køb din Panasonic luft til vand varmepumpe online
Hverdage 9:00 - 16:00

Ring 71 99 92 94


LUFT - VAND VARMEPUMPER

Find din nye varmeinstallation hos Spar energikroner.dk

Panasonic har skabt Aquarea-serien, som består af højteknologiske og miljøvenlige varmekildeløsninger, som er glimrende alternativer til din nuværende varmeinstallation. Hvis du ønsker en effektiv og billig varmekilde, der både er nem at installere og håndtere, kan du derfor med fordel kigge nærmere på denne serie. Du kan finde Aquarea-produkterne her på siden og læse mere om deres imponerende egenskaber.

Ærlig vejledning og fast pris

Hos Sparenergikroner prioriterer vi ærlig vejledning og grundig service. Vi aftaler altid en fast pris på opgaven, og derfor vil du hos os hverken opleve skjulte gebyrer eller ekstraregninger, ligesom vi ikke udelader installationsoplysninger m.v. Det er i vores bedste interesse, at du er tilfreds med dit produkt, og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at opfylde dette. Vi foretager komplette og funktionelle installationer, og vi tager ikke afsted fra din bolig, før din varmepumpe virker!

LÆS MERE OM LUFT / VAND VARMEPUMPE INSTALLATION


Sammenlign produkt (0)


Mitsubishi Ecodan Silent - SW75

Mitsubishi Ecodan Silent - SW75

Spar penge med den nye Ecodan Silent varmepumpe Det støjsva..

57.600,00 DKK 62.000,00 DKK Eksl. Moms: 46.080,00 DKK

Montering af luft/vand varmepumpe

Montering af luft/vand varmepumpe

Standard montering af luft til van..

22.500,00 DKK Eksl. Moms: 18.000,00 DKK

Panasonic All in one luft-vand varmepumpe 3 kW

Panasonic All in one luft-vand varmepumpe 3 kW

Panasonic Aquarea All in one H-Generation 3 kW luft/vand..

48.750,00 DKK Eksl. Moms: 39.000,00 DKK

Nyhed

Nyhed

Panasonic buffer beholder 50 Liter

Panasonic buffer beholder 50 Liter

Panasonic buffer beholder 50 liter. 50 liter buffer tank til..

2.995,00 DKK Eksl. Moms: 2.396,00 DKK

Panasonic All in one luft-vand varmepumpe 5 kW

Panasonic All in one luft-vand varmepumpe 5 kW

Panasonic Aquarea All in one H-Generation 5 kW luft/vand var..

51.250,00 DKK Eksl. Moms: 41.000,00 DKK

Panasonic All in one luft-vand varmepumpe 7 kW

Panasonic All in one luft-vand varmepumpe 7 kW

Panasonic Aquarea All in one H-Generation 7 kW luft/vand v..

54.375,00 DKK Eksl. Moms: 43.500,00 DKK

Panasonic All in one luft-vand varmepumpe  9 kW

Panasonic All in one luft-vand varmepumpe 9 kW

Panasonic Aquarea All in one..

65.000,00 DKK Eksl. Moms: 52.000,00 DKK

Panasonic All in one luft-vand varmepumpe 12 kW

Panasonic All in one luft-vand varmepumpe 12 kW

Panasonic Aquarea All in one H-Generation T-CAP 12 kW luft..

69.000,00 DKK Eksl. Moms: 55.200,00 DKK

Panasonic All in one luft-vand varmepumpe 16 kW

Panasonic All in one luft-vand varmepumpe 16 kW

Panasonic Aquarea All in one H-Generation T-CAP 16 kW luft/v..

71.595,00 DKK Eksl. Moms: 57.276,00 DKK

Viser 1 til 9 af 9 (1 Sider)

Økonomiske og miljømæssige fordele ved en luft til vand-varmepumpe

I mange hjem anvender boligens varmekilde en unødig stor mængde energi til at producere varme, hvilket resulterer i, at boligejeren modtager dyre varmeregninger. De høje varmeregninger kan dog reduceres, hvis man tager et blik på hjemmets varmekilde og undersøger sine muligheder for udskiftning eller opgradering af den. Hvis du f.eks. har et gammelt oliefyr i din bolig, kan dette udskiftes med en varmepumpe, der er en energieffektiv løsning, der samtidig tager højde for økonomi og miljø. Hvis du udskifter dit oliefyr med en varmepumpe, kan du spare helt op til 70% på din varmeregning.

En luft til vand-varmepumpe er et varmeanlæg, der trækker varmeenergien ud af udeluften og anvender denne til at opvarme rummene og vandet i din bolig. Varmepumpen er et selvstændigt anlæg, der både er nemt at installere og billigt i drift. En varmepumpe består af to dele; en ude- og en indedel.

En varmepumpe skal hverken graves ned eller integreres i boligens mure, men placeres oftest blot uden for boligen – og placerer man den i et område, hvor solen ofte står på, er det muligt at spare endnu mere energi. En luft-vand-varmepumpe anvender langt mindre energi til opvarmning end traditionelle olie- og gasfyr eller el-radiatorer. Derudover kræver varmepumpen intet vedligehold.

Varmepumpen er dog ikke blot et billigere alternativ til andre varmekilder; den er også mere miljøvenlig, idet den anvender den energi, der allerede findes i luften udenfor. Hvis du investerer i en varmepumpe, kan du derfor ikke blot spare penge på din varmeregning, men også forøge værdien af din bolig, gavne miljøet – og få en komfortabel løsning, der ikke kræver konstante eftersyn.


Kontakt os

Hvis du overvejer at udskifte din eksisterende varmekilde, kan du kontakte os for spørgsmål og rådgivning. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud og vejlede om både din eksisterende varmekilde og mulighederne for en opgradering eller udskiftning. Hvis du har spørgsmål til et produkt, er du meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Vi kan være behjælpelige med spørgsmål angående besparelse, lydniveau, tilskud ved udskiftning fra oliefyr, effektivitetsgrad og meget mere. Vi besøger dig også gerne på din adresse for at afdække dine behov og undersøge muligheder for installation. Hvis der er geografiske vanskeligheder, har vi samarbejdspartnere, som vi kan sende ud til dig for råd og vejledning.


Installation af varmepumpe

Det er vigtigt, at din bolig er grundigt isoleret, og at dine radiatorer har den rette størrelse, for at varmepumpen kan fungere optimalt og give det størst mulige udbytte. Det er derfor en god idé at kontakte os, så vi kan tjekke din bolig og lignende forud for installationen. Inden installation af en varmepumpe, skal du også have etableret et afløb til kondens, som skal monteres ved udedelen af varmepumpen.

Så snart varmepumpen er installeret, kræver den ingen vedligehold ud over et årligt servicebesøg. Dette servicetjek er lovpligtigt, og derfor skal du sikre dig, at det udføres. Servicebesøget er samtidig din sikkerhed for, at garantien bevares på dit produkt.

Vi har to års garanti på luft-vand-varmepumper, hvor du har mulighed for at få udvidet garantien. På luft-luft-varmepumper er garantien på fem år, såfremt serviceeftersynene af anlægget overholdes i garantiperioden.


                    PriceRunner | Partner