Mitsubishi Ecodan Silent varmepumpe - Køb den hos Sparenergikroner.dk til en god pris
Hverdage 9:00 - 16:00

Ring 71 99 92 94


Spar penge med den nye Ecodan Silent varmepumpe

Det støjsvage (HELT NED TIL 43 dB), effektive og miljøvenlige varmesystem, der vil give dig et behageligere indendørsklima i hjemmet. Den unikke Ecodan teknologi giver maksimal varme med minimal energiforbrug.

Nu er Mitsubishi Electrics eget system Ecodan Silent blevet endnu mere effektiv.

Ecodan Silent er udstyret med trinløs Inverter teknologi, herunder den nye, egen udviklede tank. Denne helt nye teknologi betyder store energibesparelser for boligejeren, fordi Ecodan Silent kræver mindre energi end andre systemer for at opvarme huset.

Det komplette system er fuldt udviklet på Mitsubishi Electrics egne anlæg i Japan, som garanterer den højeste kvalitet selv i mindste detalje.

Ecodan Silent fås i flere forskellige designs og størrelser, hvilket betyder, at du kan gøre det optimale valg for dit hus.

Ecodan Silent indendørsdel er ikke mere end 1,6 meter høj, men er trods dette udstyret med en vandtank på 200 liter. Det at Ecodan Silent er lille og kompakt gør den er let at installere i alle typer af bygninger.


Læs mere om montering af luft til vand varmepumper


Derfor skal du vælge en Mitsubishi Ecodan Silent luft / vand varmepumpe

Samtidig opvarmning
I modsætning til mange andre systemer på markedet kan Ecodan Silent udstyres med samtidig opvarmning og produktion af varmt vand.

Let at tilpasse, når du ikke er hjemme

Hvis du skal ud og rejse, skal du blot trykke på ikonet med en kuffert, hvorefter indstillinger tilpasses til at ingen skal bo i huset.

Mulighed for at tilslutte solpaneler og andre varmekilder

Store besparelser opnåes, hvis man installerer solpaneler. Ecodan Silent er naturligvis forberedt til tilslutning af solpaneler.

Kraftfuld Zubadan-teknologi

Et par af modellerne i Ecodan Silent-serien er udstyret med Mitsubishi Electrics unikke Zubadan-teknologi, der giver en hurtigere og mere kraftfuld opvarmning, noget som store huse eller huse i kolde omgivelser har gavn af. (Gælder for modellerne PUHZ-HW112 og PUHZ-HRP100.)

Intelligent varmetilpasning

Ecodan tilpasser sig automatisk eksterne og interne faktorer og drager fordel af for eksempel sollys, for at holde dit energiforbrug så lavt som muligt. Dette gør at indetemperaturen altid er på den rette temperatur med den laveste vandtemperatur i varmeanlægget, for at opnå den største besparelse.

Trådløs styring

Ecodan Silent er udstyret med et simpelt kontrolpanel, men du kan også tilvælge en fjernbetjening med trådløse sensorer, der giver dig mulighed for at styre systemet, for eksempel fra stuen.

Patenteret teknologi
Mitsubishi selvudviklede Inverter arbejder kontinuerligt
i hele systemet og gør Ecodan Silent til
det smarte valg for ethvert hus.

Et komplet system

Indendørsenheden – Ecodan combitank, modtager energi fra den udendørsenheden og fører energien videre til opvarmning af vandbaserede radiatorer, gulvvarme og varmt vand. Systemet styres effektivt fra en integreret regulator.

Hydrobox
Hvis du allerede har en eksisterende vandtank, som du vil beholde, kan du tilslutte en hydrobox, som indeholdender alle fordele fra Ecodan Next Generation.


Mitsubishi Ecodan Silent - SW75

  • Model nummer: Ecodan Silent SW75
  • Tilgængelighed: På lager
    -
  • 62.000,00 DKK
  • 57.600,00 DKK

  • Ekskl. Moms: 46.080,00 DKK

  • Tilvalg